Cases

We zijn trots op ons werk en daarom delen we graag enkele klantcases. Benieuwd naar meer referenties? Vraag het ons gerust.

Elkaar aanvullen en versterken in de farma

Jarenlang actief in dezelfde industrieën, maar vanuit een verschillend perspectief. Componenten en subsystemen versus totaalsystemen. We hebben het hier over Hosokawa Micron. Samen werkten we aan een project voor de eindklant in de farmacie, gevestigd aan de andere kant van de wereld. Dit vroeg om een optimale samenwerking.

Opknapbeurt Kühme afsluiter

Sterk verweerd en versleten. Zo troffen wij de Kühme afsluiter aan die toe was aan een grondige revisie. Niet zo gek na 11 jaar trouwe dienst, zonder een onderhoudsbeurt te hebben gehad. Tijd voor een opknapbeurt. Dat is de uitdaging die we hebben aangenomen van een groot chemiebedrijf gevestigd in het Antwerpse havengebied.

Maatwerk in een staalfabriek

Een afsluiter die zijn werk niet volledig kan doen door aangekoekt roet. Onze klant, een grote staalfabriek in IJmuiden, heeft ons gevraagd een passende oplossing te vinden voor dit terugkerend probleem.

Een stuk nostalgie in ere hersteld

Het reviseren van een Herion magneetventiel op leeftijd. Dat is de uitdaging die we hebben aangenomen van onze klant, een energieproducent in Zeeland.

Pneumatische besturingssystemen

Over de jaren heen hebben we voor veel gerenommeerde partijen in de industrie een passende oplossing kunnen bieden. Te denken valt aan afsluiter besturing panelen, pneumatische besturingskasten of regelcilinders. Bekijk hier enkele recente projecten.

De koek is nog lang niet op

In de voedingsmiddelenindustrie worden veelal membraanafsluiters toegepast voor het hygiënisch afvullen van kleine hoeveelheden product. De hoge snelheden en schakelfrequenties zorgen ervoor dat regelmatig onderhoud nodig is met stilstand van productie gevolg.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag ter woord. 

Contactfoto