Algemene Industrie

Voor vele industrieën levert Startflow een zeer uitgebreid programma hoogwaardige procesafsluiters en magneetventielen. Variërend van kunststof membraanafsluiters tot kogelkranen in exotische legeringen.

De producten en diensten van Startflow worden binnen velerlei industrieën ingezet waarbij hoogwaardige producten plaatsvind of strenge eisen worden gesteld op het gebied van veiligheid of betrouwbaarheid. Te denken valt hierbij aan de zwaardere industrieën zoals de metaalindustrie, waterbehandeling, afvalverwerking of maritiem. Voor deze industrieën bieden we hoogwaardige producten van:

  • Herion, magneetventielen voor outdoor toepassingen in de industrie.
  • Maxseal, rvs magneetventielen speciaal voor toepassingen onder zeer zware omstandigheden zoals in de offshore industrie.
  • Kühme, klepafsluiters voor branderinstallaties in de energiecentrales en staalfabrieken.
  • Gemü, uitgebreid pakket aan vlinderkleppen, membraanafsluiters en klepafsluiters.
  • Jordan Valve, regelkleppen en drukregelaars voor zware industriële toepassingen.

Al meer dan 50 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Maatwerk in een staalfabriek

Een afsluiter die zijn werk niet volledig kan doen door aangekoekt roet. Onze klant, een grote staalfabriek in IJmuiden, heeft ons gevraagd een passende oplossing te vinden voor dit terugkerend probleem.

Klanten

Neem gerust contact met ons op…

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto
x