Klantcase: De koek is nog lang niet op

De koek is nog lang niet op

In de voedingsmiddelenindustrie worden veelal membraanafsluiters toegepast voor het hygiënisch afvullen van kleine hoeveelheden product. De hoge snelheden en schakelfrequenties zorgen ervoor dat regelmatig onderhoud nodig is met stilstand van productie gevolg. Dan is de koek snel op. Een uitdaging waar onze klant, een fabrikant van bakkerijmachines, ook mee te maken heeft.

De machines van onze klant hebben het doel een nauwkeurige hoeveelheid crème te doseren tussen twee wafeltjes. Ook deze processen vinden plaats met hoge snelheden en schakelfrequenties. Met de F40 plugafsluiter van Gemü boden wij een geschikte oplossing. De F40 kan vele miljoenen schakelingen aan zonder onderhoud, waardoor het bijzonder geschikt is voor deze zware applicatie. Het onderhuis hebben we speciaal voor de klant ontworpen, zodat deze ingebouwd kon worden in het bestaande ontwerp van de machine. De PTFE plug-afdichting garandeert een probleemloze en sanitaire verantwoorde werking.

De plugafsluiter is tevens leverbaar met een extreem nauwkeurige regelmotor, type F60.

Over de jaren heen hebben we voor veel gerenommeerde partijen in de voedingsmiddelenindustrie een passende oplossing kunnen bieden. Geïnteresseerd in wat we voor uw productieproces kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laat u informeren.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto