Certificeringen

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom investeren wij in diverse certificeringen om deze kwaliteit te blijven waarborgen. Naast kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid speelt ook veiligheid hierbij een grote rol.

ISO9001

Om de kwaliteit van onze producten en diensten en de relatie met onze stakeholders te borgen en te blijven ontwikkelen is Startflow ISO 9001.

ATEX

Alle projectmedewerkers van Startflow die besturingssystemen samenstellen die aan de eisen van de ATEX-richtlijn (artikel 114/richtlijn 2014/34/EU) dienen te voldoen hebben kennis genoten van deze richtlijn en houden hun kennis door scholing actueel.

Componenten

De producten die Startflow levert voldoen vanzelfsprekend aan vereiste richtlijnen en wetgeving. Losse artikelen die wij leveren zoals ventielen of kleppen kunnen indien van toepassing o.a. CE, ATEX, SIL, FDA of USP gecertificeerd zijn.

VCA*

Startflow zet zich in voor een veilige en risicoloze werkomgeving voor het personeel.
Op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu is ons personeel dat bij u ter plaatse komt VOL-VCA gecertificeerd.
Startflow kan zo nodig serviceonderhoud-personeel vanuit de Van Stenis Group inzetten. De Van Stenis Group is daarvoor VCA* gecertificeerd.

Informatie beveiliging

Voor het beheren en beveiligen van onze digitale bedrijfsomgeving en -informatie zet Startflow een ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd bedrijf in.