Gemü afsluiter-, meet- en regelsystemen

 

De Gemü Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiters, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Op het gebied van oplossingen voor steriele processen is Gemü wereldmarktleider. Als exclusieve distributeur van Gemü-producten binnen Nederland, staat Startflow garant voor hoogwaardige oplossingen die uw procesinstallatie optimaliseren.

De kwaliteit van Gemü


Bijna elk product wordt door Gemü zelf ontwikkeld en geproduceerd. De impact van dit volledige ontwikkelings- en productieproces bij Gemü wordt duidelijk zichtbaar zodra de producten in uw installatie zijn geïntegreerd: Ventielen, meetinstrumenten en regelcomponenten functioneren veilig, nauwkeuring en zijn betrouwbaar in hun toepassingen. Uiteraard voldoen de producten van Gemü aan alle wettelijke voorschriften en zijn ze, afhankelijk van het toepassingsbereik, gecertificeerd of conform een standaardregelgevingskader.
 

Gemü-membraanafsluiters-type-602

Product categorieën

Video’s

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan