Pneumatische besturingssystemen

Startflow ontwikkelt en assembleert al vele jaren hoogwaardige besturingssystemen voor bijvoorbeeld de (petro-) chemische industrie. Ons specialisme betreft met name ATEX toepassingen in belastende omgevingen.

Startflow levert al besturingssystemen sinds de jaren ’70. In deze 50 jaar is enorm veel ervaring opgebouwd met pneumatische systemen voor de aandrijving van procesafsluiters in de procesindustrie. Deze expertise komt met name van pas bij applicaties in explosiegevaarlijke zones, waarbij vaak ook de omgeving belastend is voor de apparatuur. Vocht, grote temperatuurverschillen en corrosieve atmosferen hebben een grote invloed op de juiste keuze van de componenten die wij toepassen in onze systemen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van levensbelang.

Na inspectie on-site gaan onze engineers aan de slag met het ontwerp gebaseerd op de laatste normen. Na goedkeuring worden de systemen in onze eigen werkplaats geproduceerd.

Over de jaren heen hebben we voor veel gerenommeerde partijen in de procesindustrie een passende oplossing kunnen bieden. Te denken valt aan afsluiter-besturingspanelen, pneumatische besturingskasten of regelcilinders.

Benieuwd naar deze oplossingen?

Neem gerust contact met ons op…

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto
x