Energie

Uitmuntende betrouwbaarheid is leidend in het uitgebreide programma afsluiters en magneetventielen voor de energie markt. Of het nu gaat om conventionele energie of duurzame energie, met het assortiment van Kuhme en Herion bieden we altijd een passende oplossing.

Binnen de energie industrie speelt de betrouwbaarheid van de applicaties een zeer grote rol. Duurzame en hoogwaardige afsluiters en magneetventielen zijn een vereiste voor een veilige en betrouwbare productie. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat uw apparatuur voldoet aan de laatste ATEX en SIL richtlijnen.
Naast de advisering, verkoop en revisie van afsluiters en magneetventielen ontwikkelen en assembleren we ook pneumatische besturingssystemen. Ook deze kunnen we volledig ATEX gecertificeerd leveren.

Wij bieden onder meer producten van:

  • Herion, magneetventielen voor outdoor toepassingen in de (petro-) chemische industrie.
  • Kühme, klepafsluiters voor branderinstallaties in de energiecentrales en staalfabrieken.
  • Jordan Valve, regelkleppen en drukregelaars voor zware industriële toepassingen.
  • Habonim, kogelkranen voor zware industriële toepassingen.

Onze producten en diensten zijn zowel voor de conventionele energie als voor de duurzame energie industrie toepasbaar. Zo is er binnen het programma van Kuhme en Habonim een aparte categorie gericht op de productie van waterstof. Ook op dit gebied is de nodige kennis bij ons in huis.

Wilt u verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Een stuk nostalgie in ere hersteld

Het reviseren van een Herion magneetventiel op leeftijd. Dat is de uitdaging die we hebben aangenomen van onze klant, een energieproducent in Zeeland. In eerste instantie niet heel bijzonder te noemen, maar ditmaal verscheen er wel een héél uniek exemplaar op onze werkbank.

Klanten

Neem gerust contact met ons op…

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto
x