(Petro) Chemie

Veiligheid staat voorop bij de door ons ontwikkelde oplossingen voor pneumatische besturingstechniek van de procesafsluiters in de (petro) chemie. Met het Herion en Maxseal programma bieden we u de beste producten in de markt. Vanzelfsprekend zijn deze producten ATEX gecertificeerd.

Binnen de (petro)chemische industrie wordt er veelal gewerkt met gevaarlijke of corrosieve media onder hoge drukken en temperaturen. Geen wonder dat er hoge eisen worden gesteld aan de toegepaste appendages, want de veiligheid van mens en de betrouwbaarheid van uw installaties staan voorop. Een belangrijke voorwaarde is dat uw apparatuur voldoet aan de laatste ATEX en SIL richtlijnen.
Naast de advisering, verkoop en revisie van afsluiters en magneetventielen ontwikkelen en assembleren we ook pneumatische besturingssystemen. Ook deze kunnen we volledig ATEX gecertificeerd leveren.

Wij bieden onder meer producten van:

  • Herion, magneetventielen voor outdoor toepassingen in de (petro-) chemische industrie.
  • Maxseal, rvs magneetventielen speciaal voor toepassingen onder zeer zware omstandigheden zoals in de offshore industrie.
  • Kühme, klepafsluiters voor branderinstallaties in de energiecentrales en staalfabrieken.
  • Gemü, uitgebreid pakket aan vlinderkleppen, membraanafsluiters en klepafsluiters.
  • Jordan Valve, regelkleppen en drukregelaars voor zware industriële toepassingen.

Al meer dan 50 jaar leveren wij onze producten en diensten aan bedrijven binnen deze industrie. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Opknapbeurt Kühme afsluiter

Sterk verweerd en versleten. Zo troffen wij de Kühme afsluiter aan die toe was aan een grondige revisie. Niet zo gek na 11 jaar trouwe dienst, zonder een onderhoudsbeurt te hebben gehad. Tijd voor een opknapbeurt. Dat is de uitdaging die we hebben aangenomen van een groot chemiebedrijf gevestigd in het Antwerpse havengebied.

Klanten

Neem gerust contact met ons op…

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto