Over ons

Wij zijn Startflow. Een jong familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring als industriële leverancier en dienstverlener binnen de procesindustrie. Met een team van zo’n 30 medewerkers werken wij iedere dag aan passende oplossingen voor afsluiter- en besturingsvraagstukken in onder andere de chemische en farmaceutische industrieën.

Startflow is relatief een nieuwe naam in de markt. Toch is de basis al lang geleden gelegd door het voormalige ingenieursbureau De Raaij en Datema (Inrada). Via een management buy-out zijn wij onder leiding van Arjen van Stenis zelfstandig verder gegaan. Medio 2016 werd onze nieuwe bedrijfsnaam geïntroduceerd: Startflow. Daarop volgde de verhuizing naar ons nieuwe onderkomen aan de Plaza in Moerdijk. Een plek waar voldoende ruimte is voor het verder uitbouwen van ons specialisme en het uitbreiden van onze services.

Contact

Werken bij

Van Stenis Group in een notendop

Startflow is onderdeel van de Van Stenis Group. De naam Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde industrieën, maar met ieder zijn eigen specialisme. Wat we gemeen hebben? Al onze producten en services zijn gericht op optimaliseren van de “flow” binnen het productieproces. Het verhogen van de standtijd en het doorvoeren van technische en energiezuinige verbeteringen is hierbij ons uitgangspunt. Kortom, onze producten en diensten zijn complementair aan elkaar. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast het verlenen van service, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Luitec is uw technische dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Op zoek naar complete persluchtoplossingen? Luitec ontzorgt u volledig, van engineering tot montage op locatie en onderhoud.

Van Stenis Services is uw serviceverlener op het gebied van onderhoud aan uw pompen, afsluiters en persluchtinstallaties. Met gebundelde krachten van de monteurs binnen de Van Stenis Group pakken wij het onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw installatie procesbreed aan.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto