SBB

Wij investeren in de toekomst. We bieden scholieren en studenten die passie hebben voor techniek graag een plaats om werkervaring op te doen in de vorm van een stage.
Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. We zijn trots op deze erkenning en we hopen in de komende jaren veel scholieren en studenten te mogen begeleiden.

Logo-SBB

Voor meer informatie kijk op www.sbb.nl

Heb jij ook een passie voor techniek, maar ben je nog aan het studeren? Om alvast relevante ervaring op te doen bieden wij regelmatig stages aan op het gebied van techniek en commercie. Als stagiair maak je onderdeel uit van ons team. Bij de invulling van je stage houden we natuurlijk rekening met de ontwikkeldoelstellingen vanuit school en je affiniteiten. Uiteraard mag je van ons begeleiding verwachten om het beste uit je stage te halen.

Kom jij stage bij ons lopen?
Bekijk bij vacatures welke stageplaatsen we momenteel aanbieden. Staat er voor jou op het moment geen relevante stageplaats tussen? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur daarom ook dan je CV en korte motivatie naar hr@startflow.nl.

Startflow-advies-en-standaardisatie

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast eigen servicemonteurs, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Luitec is uw technische dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Op zoek naar complete persluchtoplossingen? Luitec ontzorgt u volledig: van engineering tot montage op locatie en onderhoud.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag ter woord.