Rocks Foundation

De bedrijven binnen de Van Stenis Group hebben een bijzondere band met de Rocks Foundation.

De Rocks Foundation is een stichting, opgericht in 2012, die zich richt op “mensen in nood”. Deze brede opzet is bewust gekozen omdat nood helaas alom aanwezig is, zowel in het rijke Nederland maar meer nog in het buitenland.De middelen die in beheer zijn van Rocks Foundation worden dan ook nationaal en internationaal ingezet.

Het initiatief voor de oprichting van Rocks Foundation ligt bij 2 broers, Sander en Wim van Stenis. Als zelfstandige ondernemers zochten ze een manier om iets terug te doen voor de maatschappij. Sinds 2016 is de basis verbreed met nog 2 ondernemende broers, Arjen en Karel.

Vanuit hun bedrijven wordt de stichting voorzien van middelen en met elkaar bepalen ze welke initiatieven worden ondersteund.

Voor meer informatie kijk op www.rocksfoundation.nl

Logo-rocks-foundation

Rocks-foundation

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast eigen servicemonteurs, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Luitec is uw technische dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Op zoek naar complete persluchtoplossingen? Luitec ontzorgt u volledig: van engineering tot montage op locatie en onderhoud.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag ter woord.