Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmacie en voedingsmiddelenindustrie. Met hoogwaardige producten van onder andere Gemü en Steriflow speelt Startflow al jaren een marktleidende rol op het gebied van sanitaire afsluiters in de Benelux.

Binnen de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie heeft u te maken met strenge eisen als het gaat om hygiëne en zuiverheid. Het gaat immers over de bescherming van de volksgezondheid. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle relevante eisen en richtlijnen zoals opgesteld door de FDA, USP en GMP.

Wij bieden hoogwaardige producten van:

  • Gemü, van standaard sanitaire membraanafsluiters tot complexe naar klantwens gemaakte multipoortblok oplossingen.
  • Steriflow, voor een compleet pakket aan sanitaire regelkleppen, drukregelaars en SIP componenten.
  • Anderson Negele, sensoren die voldoen aan alle relevante normen die gelden binnen deze industrieën.
    Uiteraard worden al onze producten voorzien van de benodigde certificaten en hebben een volledige traceerbaarheid voor wat betreft de toegepaste materialen.

Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven binnen deze industrieën. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Maatwerk in een staalfabriek

Een afsluiter die zijn werk niet volledig kan doen door aangekoekt roet. Onze klant, een grote staalfabriek in IJmuiden, heeft ons gevraagd een passende oplossing te vinden voor dit terugkerend probleem.

Klanten

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

Contactfoto