Farma & Voeding

Geen enkele industrie kent zulke strenge normen en eisen als de farmacie en voedingsmiddelenindustrie. Met hoogwaardige producten van onder andere Gemü en Steriflow speelt Startflow al jaren een marktleidende rol op het gebied van sanitaire afsluiters in de Benelux.

Binnen de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie heeft u te maken met strenge eisen als het gaat om hygiëne en zuiverheid. Het gaat immers over de bescherming van de volksgezondheid. Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle relevante eisen en richtlijnen zoals opgesteld door de FDA, USP en GMP.

Wij bieden hoogwaardige producten van:

  • Gemü, van standaard sanitaire membraanafsluiters tot complexe naar klantwens gemaakte multipoortblok oplossingen.
  • Steriflow, voor een compleet pakket aan sanitaire regelkleppen, drukregelaars en SIP componenten.
  • Anderson Negele, sensoren die voldoen aan alle relevante normen die gelden binnen deze industrieën.
    Uiteraard worden al onze producten voorzien van de benodigde certificaten en hebben een volledige traceerbaarheid voor wat betreft de toegepaste materialen.
  • Equilibar, waar de focus ligt op moeilijke drukregelapplicaties met unieke (back pressure) regelaars.
  • Liquitec, voor steriele procescomponenten en mixers voor veeleisende toepassingen in en rondom tanks.

 

Al meer dan 30 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven binnen deze industrieën. We beschikken over uitgebreide applicatiekennis en werken met gerenommeerde leveranciers. Wilt u ook verzekerd zijn van een efficiënte en veilige productie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Enkele van onze leveranciers

Product categorieën

Onze diensten

Case

Elkaar aanvullen en versterken in de farma

Jarenlang actief in dezelfde industrieën, maar vanuit een verschillend perspectief. Componenten en subsystemen versus totaalsystemen. We hebben het hier over Hosokawa Micron. Samen werkten we aan een project voor de eindklant in de farmacie, gevestigd aan de andere kant van de wereld. Dit vroeg om een optimale samenwerking.

Klanten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan