EcoVadis

Van Stenis Group laat zijn MVO-procedures via Sellon BV toetsen door EcoVadis. EcoVadis helpt ons alert te blijven handelen waardoor we ons MVO-beheersysteem op pijl kunnen houden en waar mogelijk kunnen verbeteren.
Het doel van EcoVadis is om de kwaliteit van ons MVO-beheersysteem te evalueren op basis van onze beleidsregels, maatregelen en resultaten. Hierbij evalueren zij ons systeem op de volgende onderwerpen: milieu, arbeidspraktijken & mensenrechten, eerlijke handelspraktijken en duurzame inkoop.

De onderwerpen zijn gebaseerd op erkende internationale MVO-normen zoals de Global Compact Principles, de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), de normen van het Global Reporting Initiative (GRI), de ISO 26000-norm en de CERES-principes.

De evaluatie van ons MVO-beleid vindt plaats aan de hand van een branchegerichte vragenlijst (scorekaart) en wordt uitgevoerd door een onafhankelijk team van EcoVadis. In 2019 is ons MVO-erkenningsniveau van EcoVadis van brons naar zilver gegaan.

Voor meer informatie kijk op www.ecovadis.com

ecovadis

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Sellon is uw industriële dienstverlener bij het verhogen van betrouwbaarheid en verlengen van standtijd van uw rotating equipment. Naast eigen servicemonteurs, is Sellon ook uw leverancier van hoogwaardige afdichtingen, industriële pompen en technische onderhoudsproducten.

Luitec is uw technische dienstverlener op het gebied van persluchtsystemen, pompen en technische componenten. Op zoek naar complete persluchtoplossingen? Luitec ontzorgt u volledig: van engineering tot montage op locatie en onderhoud.

Neem gerust contact met ons op… 

Vragen over onze producten of diensten?
Onze specialisten staan u graag te woord.

x